Amanda

DANS
Hann se slutet på ett tv program i lördags så kollade på hela idag.

Från dansgruppen Bounce uppträdande i Globen, The Last Bounce. Deras sista uppträdande som grupp och så in i h*lvete förbannad att jag missade dem.

Showen fyllde Globen 5 gånger och hade 100 gäst artister och va fantastisk helt enkelt! Hela showen va inte med i programmet och jag hoppas någon gång får de hela showen:)

Alla de olika numren och rörelserna de gör! wow!

kolla 39.42 för nåt lite annorlunda och jätte coolt.

kolla 43.07 och speciellt den kortaste och mörkaste av dem, han trotsar fysik lagarna!

Programmet på svtplay!! TRYCK!Får de att krypa i kroppen på mig, vill dansa! Jag älskar att dansa men gör de inte särskilt mycket och har aldrig gått någon kurs en längre tid. Men med musik så formar kroppen sig själv. Sitter jag och lyssnar på musik ser jag en rörelser eller en form för varje takt, sitter jag inte still... ja då formar jag.

Sjunga kan jag inte, prata är jag inte jätte bra på men kommer de till dans känns det bara som positiv energi!

Har som sagt inte gått på kurser så mycket, tappar tålamodet på att ta en rörelse åt gången eller tålamodet på mig själv att jag inte kan den på en gång :P

Men  nån gång ska jag hålla i och fortsätta tills jag kan en dans så bra att jag kan slappna av och ge järnet i en speciell dans och inte bara fritt!
Vinter
Jag gillar snö, och kyla går an om man sätter på sig kläder, glad över mina gortex converse!

Men mörker de är jobbigt, visst okej när man är inne och tända ljus och mysa, men jobbigt när jag ska rida. Alla reflexer som man ser ut som en julgran och sen ser man ju faktiskt ingenting.

Det är inte heller särskilt motiverande att gå ut i mörker jämfört när solen skiner. Värst är väl mornarna, om det är svårt nu hur sjutton blir det inte när de är mörkt i rummet!


Men måste säga att jag är lycklig för kommer hem tidigt två dagar i veckan så om jag är snabb iaf har en timme ute innan solen når marken, får utnyttja det så länge det går!

Tur är att de blir lite ljusare när snön kommer, så den jag får hoppas på!

Knirr under fötterna, mys!


En av korten som blev riktigt bra från min förra mobil :)
bokdiciplin
Jaha nu har jag gjort det igen, fastnat totalt i en bok.

Jag hade ingen bok att läsa, för hade så klart läst den förra alldeles för fort (sitter nu med att måste göra en bokrecension). Men jag tänkte att jag skulle komma igång med att läsa en klassiker, till svenskan. Kanske inte de roligaste så bra att börja när man inte är inne i en serie.

Sen fick jag låna True Blood av Gabbi. Sa först nej men vadå kan väl ha den hemma.... Hade lite tid över att vänta på bussen och "ingen fara ska bara läsa första sidan". Första sidan va bra, andra med....

En bok senare och jag har fastnat i en serie och klassikern verkar långt borta...

Suck på mig!
Trots att den är lik twilight och allt annat i denna vampyr yra så är den bra. Och ja de må vara super tjejigt och alla suckar men den är bra. Och den är skriven 2001 och så före allt de här. Så jag har fastnat, serien är tio böcker och tydligen super mycket bättre än tv-serien. Glad för att jag inte sett på den :)

Trots allt tack Gabbi för lånet :D


Bara hoppas att även klassikern blir läst och att jag gör något mer detta lov än läsa!