Amanda

fotning
Fick kontakt med Weronica Lindholm och det resulterade i att jag förra veckan träffade henne och vi åkte upp till sjukhusområdet och jag fick stå modell.

Länk till hennes sida och jätte fina kort! >>
http://w-lindholm.zoomin.se

Skit nervös men jätte pepp va jag, dock va de svin kallt. Koncentrationen låg i att inte skaka :P Så kändes inte super efter men jätte kul att få testa och när jag fick kolla korten var de inte så pjokigt ;DNog min favorit  :) ( inte alls sitter och värmer händerna ;)Gillar när vinden leker i håret :):)Hoppas det blir någon gång igen, med mormors lusekoffta och på hemmaplan ;)

Potatisplockning
Mitt ljushuvud! :DHela gängetVår egna lilla maskot <3Några frussna potatisar blev det, räcker en stund iaf ;)
drömmar och åsikter på dem
Nu blir det lite mode ;)

Hitta först en kapa, Alwine har en lika fast korallröd. Den ser jätte mysig ut och älskar designen på luvan. Jag hitta den i svart/vitt mönster och älskar de mönstret (glömt namnet på det).

Tyvärr så är den dyr, väldigt för dyr för mig och lät som om de inte va nån riktig vinter jacka och höst/vår jackor har jag. :(

Men fin va den :D


Sen såg jag ett par skor jag sneglat på länge, oxå pengar och inget riktigt behov som sätter stopp för köp. Sen är jag inte säker på att de skulle passa, om de är snygga eller förskräckliga?

Lite hjälp med synpunkters skulle vara jätte snällt!


Plus 12 cm klack, inge glada fötter i sikte men de är coola ;)