Amanda

Mel <3

Min söt unge!

Testade att rida lektion med henne i måndags. Grannen har ridskola så de är perfekt att rida dit :) dock på "stora vägen", så bilar och nån lastbil då och då. Som tur är Melodi inte särsklit rädd, sist kollade hon mer på snöhögen på sidan av vägen när än på bilen som körde förbi ;)

Det var då evigheter sen jag red lektion och år sedan melodi gjored det. Men hon överraskade positivt, var jätte pigg och verjade tycke de va kul! Jämfört med hur det har varit förut. Höll nästan tempot med de gigantiska hästarna som var med ;) Yvonne tyckte hon såg fräsch ut och jag håller med :) sen när vi skulle galoppera var de ju bocksprång, stegra, hoppa sidan och lite så men satt kvar så var bara lite extra krydda till det hela. Och andra varvet gick jätte bra!

 

Tyvärr hinner jag inte rida mer än typ en gång i veckan, och hon skulle verkligen må bra av att komma ut lite mer. Så funderar på en medryttare. Hon är ju en b-ponny men ganska stor, fast man kan ju inte vara för stor och lång. Sen behöver man vara lite envis för hon testar, väldigt mkt vissa dagar. Så om nån vill, eller vet nån som vill, tipsa! :D

dans

Nervositet, takt och steg, koncentrera sig hela tiden.

Självförtroende, musik och en stadig hand.

Håret hinner inte lägga sig innan nästa snurr får det att flyga, flyga som mina lätta fötter gör över golvet.

Farten ökar i samma takt  som ett leende sprider sig på mina läppar.

En varm känsla har nu nått hela vägen ut i fingertopparna.

Jag Älskar Att DansaI söndags tog Alwine med mig till Stora Björn för att bugga. Det var kombinerad kurs och fri dans. Vilket passade perfekt, komma in i stegen och snurrarna och sen få testa att följa mer erfarna dansare i nya turer. Det va jättekul!

Det som ja inte la med i dikten va väl de som man dansa med som inte kunde föra eller hur många andra personers svett man hade på sig efteråt och de negativa sakerna. Men de spelar inte så stor roll för på söndag kommer jag vara där igen :D

Från i somras, tyvärr så har man inte så mkt tid till att fota när man dansar....

rött helt enkelt
Ny färgat och rött igen, får se hur det blir till sommaren men nu är det rött och jag gillar det :D

Fick hem två tröjor från ellos, rea ^^ Här är överdelen av den en av den :P mintgrön, stickad och jätte skön :D