Amanda

Nu har det börjat!
Jag har känt lite att jag har gått och väntat på att sommarlovet ska börja, kan ju skylla på det halvdana vädret, men de är väldigt farligt att gå och vänta på något som man själv måste starta!
.
Men nu är väntan över! Helt underbart sommrig dag idag och då är de bara måndag. Jag har på känn att denna vecka som slutar i Peace and Love bara kan bli bättre!
.
Så först idag, höinsuget och rör skulle upp eftersom de fina vädret även tar med sig höskörd.
Inte världens bästa bild men men hö är det. Jag älskar doften av nyslaget gräs! Även när de är nyinkört och ligger på skullen. Något annat som hör sommaren till är ljudet av höfläkten som går, det är inte oljud utan något somrigt för mig.
.
När detta och godmat i trädgården var avklarat så åkte jag och Anton på moppen upp till Mörttjärn, hade planer på att cykla och kanske springa dit i sommar men lat blir man när det finns bil och moped.
Så sommarpunkten att tvätta håret i sjö"check"! Svalka sig efter arbete "check" och fika i solen :D
.
Sen bara för att jag var ren och fin så tog jag en ridtur, kan ju inte sova utan att ha skit under naglarna. Inte riktigt så jag tänkte men både Meldodi och jag behöver motion så!
Och vilken tur att jag tog en tur för den var helt perfekt somrig och underbar! Satte guldkant på min dag så jag känner att jag kan gå och lägga mig och inte behöver suga i mig alla timmar solen håller dagen ljus.
.
Min nära intill prefketa sommardag slutar i famnen på den jag älskar allra mest vilket gör det till ett perfekt slut, som jag har lyckan att uppleva nästan alla dagar.
23 juni +Midsommar
Ja nu kommer nog det svenskaste vi har. Jag följer med Fredrik upp till Valsan och firar där, mysa i stugorna under skurarna ;)


Idag har de känts stressigt och ändå har jag nästan knappt gjort något, men det är kanske så det är. Stressen blir ju värre om man inte får något gjort.
.
Tror de är pga av hästarna idag. Jag ska bort och Karin jobba så ingen "ansvarig" hemma, då måste de fixas så allt blir så lätt som möjligt för den som man måste fråga om hjälp. Ponnyn tål ju inte att släppas på bete så behöver hö. Stora hästen ska ju inte vara några problem eftersom hon kan gå i en hage brevid.
.
Men åjo nog kan hon krångla till det. Eftersom som hon är så sällskaplig/kontrollfreak så blir hon galen (galopperar väldigt mkt) så fort hon inte ser ponnyn.  Igår var de så illa att hon sprang genom trån (tre tom) för att inte vara ensam.
Så har oroat mig hela dagen för hur jag ska göra, trodde Karin skulle vara hemmaidag så vi kunde fixa tillsammans men komunikationen är kass och hon jobbar hela dagen...
.
Lösningen blev att flytta henne till en hage där hon stod först och klara sig fint i, problemet var att de skulle gå får där. Men inte värre än att de får dela, och de gick hur fint som helst! I för sig så agerar hästen som att hon äger stället och fåren får flytta på sig när hon ska fram, men störst först heter det väl ^^
Så när allt var löst och fåren var mysiga under mina kliande händer, tittade solen fram och visade vilket paradis jag lever i.
9B
Vi blev 8 och en nionde som bara sa hej när 9B träffades igen. Känns som evigheter och ändå som igår vi gick på klockarskolan. Men när vi träffades så var de 8 personer som var sig väldigt lika. Trevligt var det men skulle kanske vara lite mer intressant om si så där 10 år ;)
Kameran var med, men glömde gruppbild :P