Amanda

Mm sol!
Ledig och solig dag, kan inte bli bättre!

Sovmorgon tog ja, dock drömde jag väldigt mycket, tror de iaf för kom  på saker i efterhand som jag är ganska säker på att jag inte har upplevt i verkligheten... :P

Men sen gav jag mig ut på en ganska lång tur med melodi. Hade planer på att även rida Rosa men hon hade fixat sin motion på egen hand. Helt genom blöt och löddrig när jag kom tillbaka! Hon blir lite orolig när hon är själv i hagen...

Efter det skulle jag ha läst biologi men en annan bok fångade mig. Så ute i solen med en bra bok har jag tillbringat resten av min dag. Super mysigt! Till och från kom Trolla och mös, dock satte hon två jordiga tassar i min nya bok, ajaj ;)En annan vår, då Trolla hade sin bror Trill här :)


<3
hela köket fullt med folk
Stor familj, inget som är härligare! (så länge man är på bra humör)

Kommer hem och det är fullt runt bordet plus att Nellie och Emil spelat piano (om man kan säga spela, väldigt ostämt piano) och Alvin går runt på golvet eller släpar ut saker från skåp och lådor. Full rulle helt enkelt!

Jag älskar när jag har mycket familj, släkt och vänner runt mig. Då brukar jag bli sittande och bara lyssna, slappna av och känna kärlek, värme och upplevelser fylla rummet.

Gillar den här bilden, inte för att den är skarp eller för att alla ler jätte fint eller ens kollar in i kameran. De här är enda bilden där alla på vår resa till Åland är med (utan jag fotograf). Vi är inte bra på gruppbilder, men här lyckdes jag få med alla, utan tillgjordhet, bara som de va just den kvällen.


Men som sagt, om man är på dåligt humör är stor familj inget plus...De låter mer, fler att irritera sig på eller som kan kommentera. Och helst vill man bara vara själv, så fler att unvika.

Då är de bästa om man har en familj som kan få dig på bra humör igen :)
ljus och tid
Är sjuk skillnad på färgen på håret beroende på ljuset. Glödlampa inne ser det väldigt brunt ut, medans i dagsljus ser det väldigt mycket rödare ut.

Och i solljuset är det liksom gyllenerött, önska att jag kunde ha en egen liten sol vid mitt hår för det är en sån mysig färg. Men så är det med nästan allt, solljuset gör det vackert, varm och gyllene. Så ger mig mer sol!


(före färgning)

Sitter i skolan, bär hemmåt snart skulle jag tro. Mocka, äta, fastna i datorn, de vanliga. Dagarna rullar på sjukt fort. Känns inte som att jag gör något men har alltid saker som ska göras.

Väntar gör jag, rädd att jag väntar lite för mycket. Väntar på att de ska bli ljusare, väntar på att de ska bli varmare, väntar på att skolan ska sluta. Utan att ta tillvara tiden som finns här nu. Tiden väntar inte på mig, den springer iväg, fortare och fortare. Så om jag bara sitter och väntar kommer även det jag har väntat på sprungit förbi mig. Så dagens mål ta tillvara tid!