Amanda

Skidor
Vintern är här nu!
.
Igår åkte jag skridskor för första gången på ett bra tag! Ont i fötterna men annars kändes det inte så illa, nästan lite kul i rinken ;) Hoppas att jag och Fredrik kan åka ner snart igen :)
.
Men idag var de inte skridskor utan skidor, inte utför utan runt Ljustern. Blev runt 9 km, bara platt men var bra att börja med. Åkte en gång förra året och då var min kommentar "aldrig mer". Men andra skidor och lite teknik tips från mamma kändes det riktigt bra. Gäller det att hålla i det här då det blir skolvasan om några veckor, inga 9 mil men 2,5 halv iaf :)
.
Nu är jag skönt mör i kroppen iaf, hade varit perfekt om Melodi hade kunnat fixa stallet åt sig själv så jag slapp resa mig ur soffan igen.
.
Någon mer än jag som har märkt hur otroligt vackert det är ute

Har varit i skolan under det senarte dagsljuset som varit när allt har ett tindrande hölje av frost. Som en sagovärld ute!
trala la la
Sitter i skolan och kommer på mig själv med att bara mysa och ha en väldigt bra och trevlig känsla i kroppen. Visst är jag hungrig och plugget är fortfarande mycket. Men med bra musik och en skön soffa så känns allt bra, mer än bra, riktigt trevligt.
.
Ska passa på och ge mig själv en energiboost och säga, Jag kommer klara allt som kommer mot mig! Livet kommer gå på mot bra saker! och de finns massor av människor runt mig som gillar mig och som jag gillar.
.
Bjuder på den galna blicken :P
på en vägg
Var längesen jag fotade, vill jag ändra på men mycket som går före. Idag kom jag iaf ut och tog lite kort. Blev bland annat fast vid väggen på "bilstallet".
.

.

Hamnar ofta med photoshop nu när jag sitter inne och ruggar, men har dåligt med inspiration och kunskap. Skulle vilja se en bild framför mig hur jag vill ha det och sen testa mig fram hur jag ska lyckas, får jobba på det.