Amanda

Helgen!
Igår: Förfest, Krogen, Dans, Märtha, Grymtkul. 
 
Idag: Trött, Finväder, Märtha, Solvarbomarknad, Fota. 
 
Jag känner mig så jävla nöjd och glad över hur allt är just nu. Prisa helgen och härliga vänner!
 
Två envisa hjältar
Nellie och Melodi, två viljor som är lika starka men med olika mycket muskler. Två individer som är bland de käraste och sötaste i min omgivning. Två som kan gå mig på nerverna som inga andra kan.
Två som passar perfekt.
 
Regnet öste ner och jag försökte så gott jag kunde att få min häst lite vitare. Svansen blev bättre, men de stora fläckarna på kroppen var det bara att sucka åt. Nellie stod redo med ett stort leende.
Så utan förväntningar, hästgodis i fickan och kameran i en plastpåse gav vi oss ut i det blöta!
 
Melodi var bångstyrig. Hennes instresse låg inte i att stå stilla och se söt ut, instresset var helt och hållet på backen. Men vi lyckades med några bilder och sen tog vi knasbilder och lät henne äta från ett träd....Så fler bilder kommer :D
Liten trött Amanda...
...sitter invirad i handduken och vill inte röra mig på ett bra tag.
 

Efter dagen på jobbet är hjärnan helt tom. Kan inte ens få fram de där sakerna som jag ville berätta för Fredrik, som jag dyker upp nu, några timmar senare. Som tur var har jag fått köra igenom kroppen idag. Ett ordentligt pass på häst så benen är gelé. 
 
Så därför sitter jag nu här, slut från topp till tå. Det jag erbjuder i bildväg bli lite favoriter från instagram (@mansingen).
 
Måste säga att det inte har blivit lika mycket livfulla bilder där på sista tiden. Jobbet erbjuder inte så mycket instagrammaterial.