Amanda

Alwine
Jag är taggad. Jag och Fredrik har vallat glid på skidorna och har nu packat. Men största anledningen till energin är nog besöket av Alwine igår. Så underbart att träffa henne igen, så länge sen sist. Och uppfriskande att höra om hennes liv och tankar, som alltid är vinklad så olikt mina egna. Trots det tycker vi lika om mycket och jag på gymnasiet lätt kunde avsluta hennes meningar, men hon ser livet lite annorlunda <3 
Bild från forntiden, nästa gång får vi ta nya :D
Imorgon far vi till Långberget, ihopp om snö och iaf lite träning. Hörs och ses till helgen!
äventyr
Så här såg det ut i somras eller kanske höstas.  Solen sken stund och sen närmade sig regnmolnen snabbare än elmotorn gick. 
 Just nu är vi på sportbutik och rustar oss för nya äventyr. Stackrs Fredrik, känns som om jag influerar honom enormt mycket. Förhoppningsvis misstycker han inte ;)
Gråblå
Grå toner från vårt besök på Gotland.
 Eftersom snön har uteblivit är det mesta grått nu, himlen, träden och humöret. Men idag sprack det upp och solen förgyllde den lilla frägen som finns kvar. Som skogen jag red i och Rosa som stod och ropade. Melodi ville dock hålla kvar det gråa genom alla fina lerfläckar hon hade täckt sig med. Kommer dröja några månader innan jag kan säga att jag har en vit häst. Vad gjorde ni för att fånga solen idag?