Amanda

Helena Tall
 
Ron Tall
Stiliga mannen!
Alvin en onsdag
Det var förvånande många hemma på gården idag trots att det är en onsdag. Mitt återfall till förkylningen, Fredrik sängliggandes med 39 graders feber, Oliwer sjuk, Alvin hemma och krasslig, Bonnie fortfarnde så sjuk att han inte äter. Karin jobbade inte som tur var, så hon fick hålla igång huset. Jag kände mig så pass pigg att jag började göra saker, men i mitten fick jag gå och lägga mig eller sätta mig för alla krafter försvann. Blir återhämtning även imorn och den spännande fortsättningen på om jag ska falla för influensan eller inte. 
Tror faktiskt jag aldrig har varit sjuk så här mycket som det senaste året. Under högstadiet hade jag kanske tre sjukdagar. Var har mitt immunförsvar tagit vägen? Får upprepa vad Fredrik säger vid varje förkylning han får, jag jobbar på dagis. Vet inte om jag ska behöva arbeta mig igenom alla förkylningar innan jag blir den immuna dagisfröken.
Vill blanda upp alla bröllopsbilder med lite vardag också, samidigt som jag jobbar på att försöka ta åt mig av alla härliga kommentarer ;)