Amanda

Första fotoupplevelsen för dagen
Fick äntligen följa med någon annan fotograf, en som redan har kommit långt och är etablerad. Jae Pears. Men puh, blev helt slut av att försöka hjälpa till så mycket som möjligt utan att riktigt veta hur, och vara ur bild, men ändå ha koll på små fartfyllda barn. Fick ta lite behind the scenes bilder, även om jag inte riktigt lyckades koppla in "fotohjärnan" :) 
Tror det kommer bli toppen att känna Jae. Att ha någon jag kan fråga om det mesta och få så mycket kunskap tillbaka. Spciellt när det gäller att bygga upp ett eget företag, namn och portfolio. 
Andra saken i fotoväg idag vad Märtha med Fredrik, fick komma tillbaka bakom kameran och styra och ställa igen ;) De har bal ikväll och vi hann fota i Borlänge innan de susa iväg till Rättvik (omplanering gjorde att jag slapp åka till Rättvik och tillbaka, klapp på axeln Amanda). De är så fina! Vackra bilder tror jag de blev oxå, men det får vänta lite på sig för en halvdöd Amanda ska gå och sova på gräsmattan ;)
Så här ser den ut
...lite mera rakt på, eller hur jag ska beskriva det :P
Svårt att förstå att den faktiskt finns i min ägo. Hade det gått in hade jag nog haft den på mig dagarna i ända ;)
Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet för att följa med fotografen Jae när hon har en fotografering vid Runn! Tror och hoppas att jag kommer lära mig massor. Bara jag hittar rätt i Falun kommer resten bli super kul ;) Men det roliga slutar inte där! På eftermiddagen susar jag iväg till Rättvik för att fota Märtha och Fredrik inför deras bal, tiden blir lite knapp men jag hoppas Siljan kan leverera ;) Så hörs imorn :D
Tre sista..
...kanske. Men tror nu att mappen Gustav är färdig visad. Älskar varenda kort jag visat ;)
 Ligger i palt/solkoma och bloggar från mobilen. Ska försöka flytta mig tillbaka till solen snart, men ooh så skön soffan är ;) Vila ska jag hur som helst göra innan ridlektionen kl sex :)