Amanda

Sista från Stockholm
Den blåa jackan jag hade i förra inlägget är en ny älskling från Stockholm. Min egen fjällräven <3 Har tittat länge på den, så där från och till och bara drömt. Den är så in i norden perfekt! Har bävat för det här med en ny vinterjacka..men nu har jag en jag vill använda jämt och att hänga undan skinjackan är inte längre lika jobbigt ;) Men nu, de sista bilderna från helgen! 
Vårt hotell för natten, lite Paris känsla faktiskt ^^ Ja vi var minst sagt trötta, men inte konstigt med alla härliga upplevelser! 
Idag har jag jobbat med förkylningen...förlåt alla barn för att jag var lite sur...kommer tyvärr tillbaka imorn lika trött x) Får se om jag tillfrisknar eller verkligen blir deckad någon dag framöver. Vi får se, hela veckan är iaf fullbokad :D
 
Porträtt i Stockholm
Mamma och jag. Fotat av mamma och mig :)
Jag vågade stå på Stockholms gator och fotografera, och bli fotograferad! Det går framåt det här ;-) Precis som mammas fotografskills, hon lärde sig massa idag ^^
Tack för en fn helg <3
Stockholm I
Trevlig tågfärd dit. Och en förträfflig utsikt från hotellrummet! 
Lördagen, runt i massa butiker. Ska nog göra som mamma och ta ryggsäck nästa gång ;) Lite trötta i fötterna kom, vi till hotellrummet och sov middag. Sen gick vi vidare för att äta på Vapiano, TACK Betty för tipset! Kvällen erbjöd SPÖK, underhållande och en riktig upplevelse!