Amanda

Slut på veckan
Det är fredag, någon som missat det? Tror inte det. För mig betyder det att jag ska äta tacos och fira svärmor ikväll och imorgon åka till Stockholm för att träffa massa underbara människor. Bland annat kusin Linn som ska få sin gravidmage och familj förevigade. 
Fotograferat och redigerat av Emelie Langer , ni minns lunchfotograferingen va, snacka om att den snön försvann kvickt. Men nu tittar vi framåt mot grönare tider!
Nästa vecka är lite speciell, för då börjar jag jobba 100 procent istället för 80 som jag gjort nu. Så mina effektiva-egentid-kreativa-städmåndagar blir inte kvar. Men när ljuset kommer tillbaka hoppas jag orka lite mer på eftermiddagarna.
Inspiration!
Det är så underbart vad männsikor kan skapa. VIlka härliga färger och på hittiga former. Här är tre favoriter.
Ursprung hittar ni i min Creative - mapp på Pinterest! Tillsammans med många andra, skisser, tavlor och påhittigt pyssel ^^ På sista tiden har det blivit ganska fantasy inspirerat, nörd som jag är. Har planer på både Tolkien och Rowling inpirerad konst till mina väggar hemma, när jag får tid, lust och material till det. 
Vad drömmer ni om att ha på väggarna?
Me, myself & I.
Självporträtt, riktiga favoriter faktiskt, vad tycker ni?
Jag har en rolig nyhet, i maj ska jag fotografera ett bröllop! Träffade paret idag, och de är jättehärliga! Så nu är jag jätte taggad och längtar jag tills det är dags :)