Amanda

Inrednings inspiration
Inspiration! Vackert, mysigt, snyggt och fiffigt. 
Jag har hört min syster prata om inredning i många år, men fått engagera mig för att verkligen kunna lyssna. Med för sex månader sen förändrades allt. Jag flyttade in i egen lägenhet, och nu handlar hellre inredningsprylar än kläder. Här ovan ser ni bilder från pinterest. Mitt hem formas av pinterest, eftersom det är där jag hittar idéer, former och färger. ujuj va mycket vackert det finns där, skulle rekommendera en titt, om ni har tid att fastna några timmar ;-)
torsdag
Jag fortsätter att träna, denna veckan med Märtha och Fredrik, både skridskor och skidor har det blivit. Vi testade Bergebo, vilket var väldigt mysigt med mycket snö på täta granar. Dock hade vi dålig koll eftersom det var så mörkt, så spår-variationen blev liten. Men i helgen kanske vi kan bättra på det. 
Idag ska jag åka till Bodarna och mysa. Sen ska jag hem till en väldigt tom lägenhet...första gången jag ska sova själv där. Märkligt, nog första gången jag sover själv sen jag flyttade hemifrån. Fredrik är på kryssning med jobbet, så tyvärr kan jag inte ha honom på telefon när jag ska försöka sova. Men det ska förhoppningsvis inte behövas, lite självständig kanske man borde vara ;-)
I <3 him
Underbara Betty och Adam! Ni är bäst!
 
Bettys roliga idé. Som jag skulle vilja kapa och göra med Fredrik typ nu på en gång! Eloge till Adam som faktiskt inte tröttnade ur, och bara klagade några gånger ;-)