Amanda

hela första semesterdagen
Gullungar och vackra vänner!
Så var första semestervardagen här. Vad har den innehållit? Kul att du frågar för jag vill väldigt gärna berätta!
Dagen började på riktigt med lunch på Skönvik med mamma, sen for jag iväg till Borlänge, nervös som bara den för jag skulle på intervju hos NCC. För praktikplats i höst, är nu tredje intervjun genom Tekniksprånget och senast torsdag få jag svar. Spännande. Lite uttmattad i huvudet for jag vidare till Fiskarheden, dåligt tecken att vara på jobbet första semesterdagen, men jag hade faktiskt roligt ärende, skulle hämta upp mina vunna biljetter till P&L! Stannade även på halv tre fika ^^ Så efter den turen virrade jag runt i affärer utan att hitta de grejerna jag sökte (irriterande) och med huvudvärk hamnade jag tillslut ute i Bodarna. Där hjälpte min kära far mig att färdigställa min griffeltavla, den ska bara upp i köket och är så galet snygg (bilder kommer).
Nu sitter jag här i soffan och ska snart fixa mat och bara mysa gärnet brevid Fredrik. 
Vad har ni lust med?
Jag skulle vilja ha ett återkommande inlägg varje vecka, med samma rubrik och tema. Här nedan är några förslag. Någon av de ni fastnar för? Eller helt andra ideér? Let me now!
 
Kommentarsfältet finns nedan, lätt som en plätt! P.s. er mailadress syns aldrig för någon annan än mig :) 
 
 
Ett pyssel om dagen
Jag har satt upp ett mål för semestern (är ju dag ett idag!), jag ska göra minst ett pyssel varje dag. Har en lista av ideér och påbörjade projekt så tror det kommer bli riktigt kul. Idag är det bröllopsbilder som är på listan, för bildredigering och fotografering gills också som pyssel ;) 
Därför ska jag inte heller klaga på vädret, jag har inte energi över för att tycka synd om semesterdagarna utan sol. Jag är faktiskt nöjd och glad, till min egen förvåning ^^