Amanda

gräsänka
Idag åkte Fredrik till Sundsvall och kommer inte hem förrens på torsdag! Detta kommer verkligen var psyiskt påfrestande, även om man får tillbaka all positiv energi när han väl är hemma.
Denna är en gammal bild då han även tog med sig datorn.
Så dessa dagar har jag packat fulla med sällskap från olika håll, dock är det ju värst så här vid tio när jag ska somna och han på bästa sätt kan få mina tankar på positiva saker och fylla min mage med trygghet. Hoppas ni står ut med mig kära vänner, snart är han hemmma!
var dag
 
 
Dagarna rullar på. Ibland knyter det sig magen av stress och dagen känns för kort. Andra dagar, som idag, känns det underbart och jag uppskattar allt runt mig. Skulle tro det kallas livet, men hoppas att jag från och med nu kan väga över lite mer på den härliga sidan. Vilket betyder kunna låta jobbet stanna kvar på kontoret och ha ett leende på läpparna när jag ser Fredrik. Ska även lägga till att jag vill känna lite mer, värma upp den här stelhet jag har fängslat mina känslor i för att det förut kändes för mycket. Låt det börja med en solig helg!
En liten fotograf
Som facebook och instagram har skvallrat om har ju Alvin hållt i min kamera en sväng. Vi var ute vid stugan i gläcken och han fick testa lite, jag var ju helt överlycklig när han tyckte det var kul! Så här kommer resulatet.
Eftersom det aldrig är kameran som göra fotografen skulle jag säga att Alvin har talang! 
Onsdag, jag har haft bilen på service idag och nu fått tillbaka den i tipptopp, sen har jag sprungit en sväng (ännu inte kommit igång efter förkylningarna som avlöst varann, om jag nu kan komma igång, typ springa mer än en gång per månad kanske och sluta bortförklara ridlektionerna, samt kanske ta upp boxningen igen, eller nåt..) Nu ska jag och Fredrik frossa i gott bröd med mumsigt pålägg!