Amanda

walk this way
Betty frågade efter den här bilden igår så tänkte att jag även kan slänga upp den här, då den tåls att se på ;) 
Hon är så snygg den där Betty, gla, god och sprudlande. Och jag får lyckan att träffa henne i påsk! 
Har börjat på två listor för påsk, den ena är "Vill göra" t ex pyssel som påskris och mobilväska. Den andra är "Vore skönt att få gjort" som har mer städinnehåll..Jag banlyser just nu order "Måste", och tror att jag kan få mer gjort med annan inställning!
life as it is
Hatar intron som börjar med "ho ho va tomt det varit här då" för det tillför ju inget, så jag försäker hålla mig borta från dem!
Här kommer ett axplock av min instagram, fyllt med soliga dagar, vackra vänner, nya ting som telefon, skor och Friskiskort. Jag borde nog kolla tillbaka på det här viset oftare, för det ser ju riktigt härligt ut! Lätt att man missar när man är mitt uppe i det. 
         
Idag har jag ridit, då jag missar min tid hos Yvonne på torsdag för vi ska dra ut och dansa järnet på Liljan. Enda jag kan tänka på (nästan) är allt jag ska göra i påsk! Det känns som en evighet med tid, fyra hela lediga dagar. Attans, fyra lät ju inte så länge! Får fortsätta att hålla mig till "påsken", låter bättre ;) 
Helgen i Västergötland
Hjälp det är redan onsdag! Hursom är här några bilder från mina dagar på Varaslätten. Vi tittade på tranorna, umgicks med familjen, njöt av tulpaner och blev imponerad över glasögonen från solförmörkelser förra gången, 1956. Hur coola? ;)
Jag sitter just nu på golvet i köket men datorn på pallen, vill nämligen vara i samma rum som Fredrik och de sista solstrålarna. Fredrik bakar bröd, den lätta vägen för han överraskade mig med att ha köpt en bakmaskin! Det är verkligen supersmidigt, så idag testar vi morotsbröd. 
Senare ikväll står föreställning Ägd på schemat. Ser verkligen framemot den då jag gillar både Henrik Schyffert och Fredrik Lindström!