Amanda

Starka tillsammans
Jag var nervös inför resan, hur det skulle vara att vara på tu man hand i två månader. Vi hade möjlighet på gårdarna att ha några timmar på var sitt håll. Men hela den sista månaden var vi tillsammans dygnet runt, i bilen, vid utsikterna, på stigarna och framförallt inklämda i bakluckan på nätterna. Det förvånande var att det bara gick bättre och bättre. Sista veckan, även om vi var stressade, var vi tajtare än någonsin och jag ville inte vara utan honom en enda minut. 
Självklart har var det en berg och dalbana där det var stunder som det skar sig helt. Som när vi båda var sköra från hunger eller stress och stämningen var iskall. Båda var griniga på att tiden var för kort eller gick för fort åt till det vi inte ville, men med ett stort övertag så var det bra. Tyvärr kommer vi lite för bra överens och är så nöjda med varandras sällskap att behovet av att prata med andra inte är så stort. Lägg till blygheten vi båda delar och ekvationen blev inte så rolig. Trots att vi redan innan tryckte på att vi skulle vara sociala så var det ett ganska blekt resultat. 
när jag får ta plats...
...framför kameran! 
Jag har de finaste vännerna man kan tänka sig. De tänker på mig och vet hur mycket jag önskar att byta plats med mina modeller ibland. Madde och Betty gjorde det möjligt <3
Fotograf & MUA: Madelen
Styling & Behind the scenes: Elisabeth
I samband med att Madde testade håruppsättningen till slutprovet fick jag sitta och njuta av pill i håret i två timmar! Efter det hjälpte Betty mig med kläder, slutade med att jag fick ha toppen hon hade på sig, generös! <3 Vädret bjöd på magi och det känns för bra för att vara sant att jag fick vara den som är på bilderna, tack!
Idag åker jag till Stockholm för bröllop! Som fotograf och gäst till min kära kusin. 
Dannevirke farm
23 December
Kalv, lagård med mjölktank, himlen <3
 Denna gård hade djur! De första vi föll för var så klart kossorna. Han hade 250 stycken, och dessa små raringarna som gick för sig själv. De var charmiga och den minsta var nyfiken. Det var underbart att få ha dem omkring sig, dricka riktig mjölk och se allt som är bekant och annat som är helt olika. Vi pratade länge och väl om lösningarn de hade här som inte vi kunde, och hur de kunde mjölka 200 kor på en morgon utan robot ;)