Amanda

lugn start på veckan
Måndag, började lite besviket när jag igår kväll insåg att det inte alls är första december eller att julkalendern startar. Så den godbiten har jag kvar till imorgon! 
Men dagen idag då, jo det blev två timmars föreläsning, cykeltur till och från skolan och några timmar plugg hemma innan jag tog ryggsäcken och smet ut för att se solen sjunka från kullen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så där satt jag tills solen var borta och himlen skiftade färg, med dagboken i knät. Det är verkligen en lyx att få komma ut så ofta jag vill. Jag är mer i skogen här i Karlstad än hemma, vilket jag inte hade förväntat mig men som jag är tacksam mot mig själv att jag tar mig ut. 
Nu ska jag skicka bilder till en otålig tjej och sen vidare mot bågskyttet! Idag har jag ledorden stark, cool och lugn med mig, så ska pilarna sitta! 
naturen tar sin plats hemma
Pinterest satte en idé i mitt huvud där glas och natur var blandat, så när jag plockade material visste jag att jag ville ha lite av varje. Sen letade jag i skåpen, det roliga med att denna lägenhet redan är möblerad är att även porslin ingår och varje gång jag tittar i skåpen hittar jag något nytt! Så här blev shotglasen använda till nytt endamål och jag blev jättenöjd! Tycker det är vackert när det enkla och rena i naturen får synas. 
 Så nu står de brevid mina björkljusstakar som jag gjorde för två år sedan och göttar sig. 
 
Jag har hunnit med allt jag velat idag, även om elen som väntat inte tog så stor del. Julbelysningen fått komma upp, jag har matlådor och till min glädje lyckades jag fixa mitt armskydd (till bågskyttet) så jag kan ha det imorgon. Igår tittade jag på de två första Narnia filmerna och blev så tagen när de äldre inser att de aldrig kommer få komma tillbaka igen. Jag frågade mig om det kan vara hälsosamt att längta till en annan värld så mycket som jag gör. Min högsta önskan skulle vara att få kliva in i en plats som Narnia, vilket har gett mig ett otroligt roligt intresse, men jag vill inte att det ska påverka mig så jag inte är nöjd där jag lever nu. 
Första advent
Då fick vi äntligen tända första ljuset, sätta ljusstakarna i fönstren och imorgon börjar julkalendern. Jag funderar på att försöka se den på mornarna för att komma upp ur sängen, men risken finns att jag bara går och lägger mig efteråt ;) 
Idag är det mycket jag vill göra, handla lite på stan, laga mat, räkna el, pyssla, dekorera och gå 3 km. Satte för några veckor upp ett mål om att springa 2 mil, jag har bara ynka 3 km kvar som måste bli gjorda innan imorn men vill inte springa med förkylningen, så tänkte ta en väldigt långsam springtur ;) Jag vet inte riktigt om jag hinner med allt och borde börja med elen (men att fota och redigera till bloggen smet så klart före hehe).