Amanda

elva timmar skola och tio minuters vardagslyx
Det blev en lång dag i skolan idag, men vi blev bannemej klara med dagens uppgifter vilket känns så jäkla skönt! 
Eftersom klockan hann bli så mycket gick mina bussar väldigt sällan så istället för att vänta gick jag halva biten och fann en vitsippsdunge i kvällsljuset. 
 
 
 
Lycka att få tio minuter med mobilkameran bland vitsipporna <3 
 
Jag har träningsvärk i hela kroppen idag, en produkt av gymmet och de två timmarna badminton igår. Det var hysteriskt kul och jag skulle gärna vilja köra nästa vecka igen! Hela dagen igår var härlig, eller ja nästan, delen med sol på balkongen och fika i stan med Maria vad härlig. Kvällen då låset inte ville fungera och jag och hyresvärden fick krånga till långt efter nio innan jag fick komma in i min lägehet var inte lika härlig... men som tur var löste min nya bästa vän låsoljan problemet. 
 
Nu ska jag lägga mig, för imorgon väntar mer mekanik, och FREDAG! 
 
I sitt rätta element..
..nästan, kanske borde vara ett vardagsrum men det här ger ju mer effekt, eller hur? ;) 
 
 
 
Jag ska snart sätta mig i soffan för att se på Märstarnas Mästare tillsammans med två mackor av mitt goda glutenfria bröd, asmallig att det blev bra på första försöket..haha. Appropå Linus ovan så visade han upp sina splitter nya skor idag, jag blev sjukt avis eftersom jag planerade in för tredje dagen i rad att själv åka och köpa skor utan att det blev av. Våren är här och mina höstskor känns för varma och obekväma, så otålig till att komma i något lättare. Förra vårens par dansar jag i (perfekta slitningen för att snurra) så ska hålla de torra och rena. Jag har sneglat på innegympaskorna men tillskillnad från förra sommaren ska jag hålla mig och inte släpa ut dem hehe. Bättre lycka imorgon! 
Sommarens magiska vecka!
Jag och Fredrik har bestämt oss för att åka till Medeltidsveckan i sommar!! Vi har även bestämt att Anton ska med och frågat syrran som nog tar med sig barnen och hänger på!
 
Det ska bli fantastiskt att vara medeltidsnörd fullt ut, men även få bada och hänga på stränderna på Gotland <3
 
 
 
 
Foto; Madelene, tossig.blogg.se
En ny bit skog jag fann till den här fotograferingen, sagolik med sin mossa, höga träd och sjunkande sol.
 
Så nu har jag ett väldigt bra skäl till att sy en tunika och bra motivation till att börja med mitt koger. Det blir nog en del att sy eftersom mugglarna i sällskapet behöver uppsättningar med kläder för att kunna kliva in i magin :)