Amanda

Frosten på besök
Det är en stilla och krispig måndag. Landskapet är överstrött med frost och tallarna har förvandlats till den vackraste dova gröna färg jag vet. Mina kära klasskamrater muttrade om kylan och det gråa vädret, tänk om de alla kunde se hur fint alla små grenar träder fram när de får en vit skrud. Jag hoppas verkligen frosten finns kvar tills imorgon eftersom jag ska ta med kameran till skolan och fått en tjej i klasen att ställa upp framför! 
 
 
 
Halsband från rean på Gina Tricot och tröjan från HM, två favoriter! 
 
Hur dansen alltid funnits i mitt liv
Jag var helt euforisk när jag lämnade danslokalen i söndagskväll. Mörkret och regnet kunde inte rubba energin som vibrerade runt mig. Jag har hittat hem, musiken, movsen och lekfullheten. Planen var att inte börja på kursen utan bara att få testa på, men jag hann bara hem innan jag var anmäld.  
Första tillfället jag provade Lindyhop -
 
Jag är evigt tacksam till min familj som började dansa med mig innan jag kunde gå. Och aldrig har slutat sen dess.
 
 
På köksgolvet har jag snurrat otaliga varv, i fars famn eller syrrans kvicka händer. Oftast hade vi inte musik utan syrran sjöng "En låda på magen", om och om igen samtidigt som hon lärde mig nya turer eller vi uppfann helt andra. Där fanns buggen, en dans jag aldrig har behövt tänka för att dansa.
Sen var det den årliga helgen i Källslätten där jag försökte lära mig så många gammeldanser jag hann, för att sen behöva vänta ett helt år på nästa tillfälle att dansa dem. 
 
Varje kväll, varje stund, varje låt jag har fått dansa har varit ett lyckopiller, för att röra sig till musik, lätt och lekfullt, är det bästa jag vet. 
 
 
 
Familjen och blåa toner, ligger varmt om hjärtat
Det är fredag och jag har inbokat skypemöte med min bror i Stockholm. Jag skulle ha varit där om inte kroppen strejkade, så får njuta av sällskapet (även Fredrik & grabbgänget är där) den digitala vägen istället. Appropå familj så blir det mycket av den varan de kommande veckorna. Storebror ska komma förbi i veckan, mor helgen efter det och syrran ska komma ner när hon fyller år. Helt underbart att få omge sig med familj <3  Jag har även planer på att smita hem en hel vecka, man kan ju aldrig få för mycket Dalarna ;) 
 
 
 
 
Några bilder till från systers hus. Färgerna i hallen är så vackra. Gråa, blå & gröna toner ligger mig varmt om hjärtat. 
 
När jag flyttade fick jag en filmlista från min kollega Emma, och idag har jag börjat med den högst upp; Grease. Jag älskade dansen, musiken och Danny, kan inte vi iallafall en dag i veckan ta på oss de lite tajtare byxorna och dansa loss på skolan? ;)