Amanda

Det här med varmvattenberedare
Energitekniken gick ganska fort, när jag fick sitta i mitt ljusa fina kök och få hjälp av Fredrik. Väldigt, väldigt ovant att han kan hjälpa mig med matten, men när det kommer till varmvattenberedare ligger jag i lä ;) 
 
 
 
 
Eftermiddagen spenderade jag med Maria på stan. Hittade en underbar ljus kappa och en korallröd topp. Ett steg i riktigtningen mot att byta ut min dötrista garderob! Nästa önskemål är en bra hög kjol och snygg crop top till utgångar. Ska hitta tid, ljus och fotograf så ni får se de nya plaggen :) 
Choklad och danssteg
 
Fredrik är här på besök så vi underhåller oss med bågskytte, häng på stan och kolla på film. Har sett Chocolate och fått ont i magen från den chokladen vi druckit och ätit, antar att det hör till ;) Har idag även hunnit med ett tränings-dans-pass med Maria på Sats. Var superkul, men krävdes mycket tankeverksamhet för att sätta alla steg, för att sen komma ihåg hela koreografin i ett svep. Min bakishjärna mindes inte vilken ordning stegen skulle komma, men kroppen visste hur de skulle sitta. 
 
 
Vi ska fortsätta kvällen i soffan, men imorgon ska jag fortsätta att plugga, Fredrik har glatt upptäckt att han kan både teorin och matten i kursen jag läser nu, rörmockarkunskaper ;)
 
Skapande och att inte ge upp!
Jag har riktigt lata dagar just nu, försöker intala mig att de ska ge mig enegi till den kommande mattekursen. Så förutom plugg fyller jag dem med energifyllda pyssel.
Idag har jag skapat tavlor, en favorit syssla. Är det en inredningspryl jag inte kan vara utan är det nog ramar, älskar tavelväggar, vilket syns i min pinterest mapp. Dock har jag ännu inte fått upp så mycket på väggarna här i lägenheten vilket jag hoppas ändras nu när jag börjat samla ihop delar till ett collage.
 
 
När jag skulle fotografera tavlorna jag skapat idag la jag ut dem på golvet på balkongen och tog kort, blev inte nöjd, men tog in dem i datorn. Där ogillade jag dem ännu mer, ingen känsla, bara platt och nej jag ville inte visa upp dem. En tidigare version av Amanda skulle här lagt ut dem ändå eller tagit bort inlägget, gett upp. Men jag har utvecklats. Jag letade nya alternativ och det hela slutade i bilden ovan, och ett väldigt roligt och givande projekt. För det är lika mycket skapande att göra dem som att sen fotografera dem, och precis lika kul! 
 
Eftersom jag omöjligt kunde välja mellan dessa bilder fick båda två vara med ^^ 
 
Lampa IKEA, ramar Lagerhaus (jättebra kvalité!), även ugglan från Lagerhaus och oregano inköpt igår  --> anledningen till att den är så fin (kommer inte hålla i sig -.-').