Amanda

Det drar ihop sig!
Nu har jag tagit helg och ska försöka packa allt inför Källslätten. Mentalt kan jag inte förstå att det händer nu! Imorgon är det i full gång, och värst av allt, snart är det över. Men fel fokus, idag är det torsdag, den bästa torsdagen i världen för jag har hela Slåttern framför mig. 
 
 
Från förra året, då jag dokumenterade hel slåttern, utan att känna någon prestationspress bakom kameran. Får se hur det blir iår. Det bästa där är att du jobbar och gör precis det och så mycket du känner för. Alla hjälper till efter förmåga och har himla kul samtidigt!
Förberedelserna är igång!
Denna vackra tjej alltså <3 
 
 
 
 
Till Gotland är det jag, Fredrik, min syster och två av hennes barn, Nellie och Oliwer som åka. Vi har försökt att samla ihop så många olika Medeltidsombyten vi har hemma men jag kan ju inte få nog. Så idag ska jag och mamma åka till tygaffären och köpa ytterligare tyg för att skapa i de kommande veckorna! Jag ser framemot att få prova Fredriks läckra Husqvarna (symaskin), eftersom vi råfuskar och inte syr våra kläder för hand. Dock blir det en ny utmaning att inte sy tillsammans med mamma eftersom hon åker till Öland, vi är ju annars dreamteam bakom symaskinen. 
Tuna Ting
Vi har börjat räkna ner veckorna tills vi åker till Gotland för Medeltidsveckan så för att ladda upp lite extra åkte jag och Nellie in till Borlänge i helgen för Tuna Ting. Det hjälpte och vi är nu supertaggade! 
 
 
 
 
 
Det gav sådan inspiration att jag och mamma igår sydde en tunika till mig. Helt otroligt, projektet blev klart samma dag vi började med det! Nu ska vi inhandla lite mera tyg till fler syprojekt för mig och Fredrik kommande veckorna.