Amanda

Sommarkänslor med jord under naglarna
Jag har börjat jobba igen och får nu kämpa med att göra eftermiddagarna somriga så jag inte glömmer att det är sommarlov. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamma älskar att odla grönsaker, och jag förstår henne. Du får arbeta i jorden, se hur det växer, kunna skörda sin egen mat och då uppleva sommaren hela vägen ut i fingertopparna. Med dagens vackra väder var det så skönt att få komma ut dit och bara va, med mamma och Lisa. 
 
Jobbet börjar rulla på, först var det jobbigt då hjärnan kändes seg och ansvaret kändes tugnt. Men nu när jag får börja avsluta saker och stärkande tack mail trillar in känns det bättre. Bara fem veckor kvar hehe
 
Bilder och berättelser från Kebnekaiser kommer definitivt! 
sedvanliga resenervositeten
En stor dos nervositet har dykt upp. Jag hade planerat att äta en ordentlig frukost för att stå mig under dagens resande, men får knappt ner något mer än te...fan. Jag har tidigare känt mig väldigt trygg och inte tagit ut någon oro i förskott då jag vet att vi kommer klara av det vi tar för oss och inte ta vatten över huvudet. Men jag tror kombon att det verklien är dags, och mina föräldrars oroliga blickar igår kväll när de kom förbi drog mattan under fötterna på mig lite. Igår kväll kröp jag ner brevid Fredrik och ville inte alls vara någon annanstans kommande dagar. 
 
Så nu försöker jag hitta tillbaka till den energi och peppen som jag har känt under veckan. Hur kul det ska bli att träffa David och Oscar, vilka häftiga och roliga dagar vi kommer ha framför oss. Vädret spås lite torrare än vad de sa igår, så jag ska bli taggad igen! 
 
 
Jag vet ju att jag alltid blir så här, borde inte vara en överraskning egentligen. 
Hur reagerar ni när ni ska iväg på en resa? 
Etthundra mil
Andra Jojo Moyes bok på raden är nu slut och har lämnat mig med en go boksuktar känsla. 
 
 
I denna bok får vi följa en vindlande resa genom Storbritannien, relationer och känslospektrat. Den fångar mig och får mig att öppna ögonen för andras livsöden och resonemang, på det där fantastiska sättet som bara böcker gör. 
Nästa vecka ska jag och mor gå och se Me before you på bio och efter får jag äntligen ta upp den tredje boken av Jojo Moyes.