Amanda

Amanda + Universitetet = Sant
Fotograf Emelie Langer
 
Jag kommer i fortsättningen vara Studentblogg för Karlstads Universitet! Tjoho!
Jag var idag på möte med universitetets kommnikatörer och fick beröm för både utseende, innehåll och snygga bilder. Det känns så otroligt bra att bli sedd och få creed för sitt arbete här på bloggen, speciellt av personer som jobbat med det. Att jag ska bli presenterad via universitetet känns så kul och vilken otrolig motivation till att blogga mer och speciellt om utbildningen! 
Det känns även som en bra tid att bloggen ska få följa mitt just nu rätt fullsmockade liv på utbildningen. Det är många små projekt pågående på olika håll men allt känns kul och varje gång jag lägger mig ner för att somna dyker nya idéer upp. Som igår kväll spelade hjärnan upp hur jag skulle hålla ett föreningsmöte, med allt från innehåll, uttryckssätt och presentationsteknik...
...okej det kanske blir lite mycket ibland. Men för att koppla av och koppla bort har jag ju dansen, som ikväll, socialdans på ett mysigt café på Haga! 
 
P.s Nu finns en mini-intervju med mig på föreningenIDIOTs instagram, under veckan kommer även resten av styrelsen presenteras om ni är nyfikna!
Portfolio
Så här en måndag, mellan tvättarna, fick jag för mig att uppdatera min digitala portfolio med lite fler bilder och ny färgskala. Titta gärna in och kommentera här vad ni tycker :) 
Tack Emelie för bilderna på mig! 
 
Så småningom skulla jag vilja utöka min portfolio med mina designarbeten men frågan är hur man snyggt kombinerar både foto och industridesign, utan att det känns för spretigt? Återstår att klura på, och att sammanställa snygga presentation av projekt och kommande designprojekt.
Appropå design blev det en helt ny flik för bilderna på Linus lampor, Ting, och vet ni vad? Det viskas om att ännu en lampa snart är klar och det ligger sån sjuk skicklighet bakom den.
 
Nellie
Stark. Vacker. Smart. Min fantastiska systerdotter! 
 
 
 
Äntligen har jag få fotograferat porträtt vid mitt favorit vattentorn här i Karlstad! Solen sken och ljuset var så där fenomenalt att du aldrig vill sluta fotografera. Nellie var vacker som bara hon kan och hade inte minugraderna varit framme hade vi väl inte varit tillbaka än. 
 
Hon kom till mig med tåget igår och vi hann äta tacos (och alldeles för mycket godis) innan vi somnade. Just nu sitter hon brevid mig och målar innan vi ska dra ner till stan och avsluta kvällen med bio! 
 
p.s. Jag älskar betong.