Amanda

Anton & Ida
Mina fina värdar för helgen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gosh, jag älskar parfotograferingar. Och jag är så glad att ha min kära bror och Ida så jag kan slappna av bakom kameran och trotsa tunga gråa moln och superkalla vindarna för att skapa bilder <3 
Helg i huvudstan
Vilken helg! Fredag morgon tog jag mitt pick och pack för att åka till Stockholm och på centralen mötte Emelie upp mig. Vi hade en fantastisk fotonörddag runt om i stan där vi varvade fotografering med mat, fika och diskussioner om livet. Ni kommer få se bilderna så småning om, antagligen väldigt många för det var så awesome haha. 
 
På kvällen åkte jag till lillebror på KTH och fick en snabb rundvisning innan vi, tillsammans med han tjej och sambo Ida, åkte till deras lilla stuga ute i Rönninge.
Lördagen var en härlig mix av att träffa vår kusin, gå på museet Livrustkammaren, titta på utsikter, käka super god buffe och avrunda på medeltidskrog. Och allt utan att vi hade planerat något innan. I min värld är detta mer eller mindre ett mirakel, att allt bara löser sig och blir jättebra längs vägen utan någon planering innan. Jag är väldigt glad över att det blev så bra eftersom jag vill lära mig att chilla mer och ta dagarna som de kommer för att frigöra mer fokus på vad jag gör för stunden. 
 
 
 
 
 
En ny vecka väntar nu med laboration, redovisning och IDIOTs årsmöte! 
Rud i frostskrud
Vad händer om det dyker upp en helt ledig förmiddag för Amanda?
Jo, hon drar till skogs, där hon äter sin andra frukost, fikar, dricker te och fotograferar tills batteriet i kameran dör eller känseln är borta i fingrarna (beroende på vilket som inträffar först). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag höll tummarna att landskapet skulle vara lika frostigt som när jag var ut veckan innan. För nu hade jag kameran redo och var riktigt sugen på att sjunka djupt ner i fokuset som blir när jag fotograferar. Som ni ser var det minst lika vackert och jag försökte att inte vara bitter över att sakna en modell (jamenar en långkläning i djupröd böljande där på vägen hade ju inte alls tillfört något till bilden), utan fokusera på hur glad jag var över att ha möjligheten att vara där ute. För tänk er att det här bara är en promenad bort, och att det var minusgrader och sol en vardagsförmiddag jag var ledig!

Men skulle ni råka vara lite sugna på att vara med på bild, och vi får minusgrader någon gång till i "vinter", så fotar jag er gärna :)