Amanda

RICECOOKER - produktutveckling
Låt mig presentera vår färdiga idé, resulatet av hela designprocessen; vår Riskokare.
Sista bilden till montaget är lånad från Hemnet.se. 
Genom enkätundersökningar, intervju, analyser, skisser och en hela tiden utvecklande process i verkstaden är detta produkten vi kom fram till. Jag har från ett fotografi på vår modell förtydligat visionen i photoshop samt skapat ett logga. Det har varit riktigt kul att få arbeta med designprocessen igen och få vara kreativ på alla plan, men samtidigt ha en grund och material till att fatta rätt beslut.
Idag ställde samtliga grupper i klassen ut sina modeller och processer, hur det såg ut kan du se på min instagram @mansingen, och samtliga snygga montrar finns på @foreningenidiot s story, in och kika! Alla har verkligen levererat riktigt bra idéer och sjukt snygga modeller. 
Smita från tentaplugget med bra samvete?
Tentaplugget har börjat på riktigt nu, eller det bör ha gjort det, det är en vecka kvar till första tentan. Men vad gör jag? Jo sitter hemma och pysslar med styrelseuppdrag, det är nämligen mycket roligare än tentaplugg.
Vi har haft vårt tredje styrelsemöte som ny styrelse och det finns så mycket att diskutera, planera och utveckla. Under våren börjar alla vakna till och med värmen kommer även suget efter att göra saker med föreningen, så vi har fullt upp! Framför oss har vi gemensamma pluggkvällar, biomyskvällar, lunchföreläsningar, Tentafester, sittningar och säkert mycket mer eftersom idérikedomen är stor! 
 
Så vad har just jag och pyssla med just nu? Jo maila föreläsare, anmäla mig och vår webansvarige till kårens Jubileumsbankett (vilket var tillräckligt med anledning till att beställa hem en ny klänning hehe), söka pengar från Kåren till en planerad kväll ihop med dem som läser Maskinteknik, gå på möte angående sektioner och hjäpa till att fixa märken för beställning. Föreningsmässan närmar sig och där säljer alla föreningar de snygga märkena som pryder alla byxor/overaller. Vi behöver fylla på förrådet men har även slagit på stort och skickat efter ett helt nytt märke! Ska bli kul och se om det blir populärt. Håll utkik!
Johnossi "I do what i want!"
Air is free, I do what i want. 
Johnossi var sjukt bra igår! Levererade massor av energi och alla mina favorit låtar. Det var så längesen jag var på konsert där jag kan sjunga med i alla låtar , släppa allt och njuta av stämningen. Glömt hur härligt det är. 
Jag gillar verkligen deras nya album och hiten Air is free har fastnat extra hos mig, den motiverar mig till att livet är mitt. Jag är fri att välja och göra vad jag vill. Jag har möjligheten och makten till att skapa den verklighet jag vill leva i. Kittlande och bra insikt. 
Har ni någon favorit låt från Johnossi? Eller när var ni senast på en riktigt bra konsert?
Idag blir en lugn dag, jag ska ge mig själv en dag där jag inte försöker vara effektiv varenda minut utan kan släppa alla måsten.