Amanda

Små saker kan få stora block att rulla
Vad många små saker kan göra att man blit jätte sur.

Vädret kan inte vara bättre, så jätte positiv när jag går ut till Melodi. Men vad gör hon inte direkt när jag tagit ut henne, sparkar efter flugor och träffar mitt lår! -.- kommer få fina blå färger där sen. Ger henne dödliga blickar och hon står väldigt still medans jag borstar henne.

Sen iväg, krånglar lite, känns att hon inte vill gå åt samma håll som jag. Sen är den nya asfalten så himla läskig så hon backar 10 meter....Blir man nu ännu mer motiverad av! Måste hoppa av och leda fram henne, känns ju lagom pisamt att man inte kan få sin häst att gå framåt.

Så jätte uppretad och blir sur för minsta lilla hon gör under hela turen, den stunden att njuta av vädret... Som tur vad var hon pigg i slutet och vi fick oss en ordentligt uppiggande galopp :)

Har fått i mig lite mat, positiva effekter ;) Men små saker känns ändå tunga, joysticken funkar inte ingen täckning på rummet, Fredrik blir borta hela kvällen, saknas bara att datorn inte vill :P

Blir boxning sen och bara hoppas att jag inte lacka ur på någon där, eller kanske lyckas få ur mig ilskan på rätt sätt och inte i tårar, vi får se ^^



Melodi  :)