Amanda

Årsresume del III
September
 
Jag flyttade, igen! Från Ida och hela familjen till en egen lägenhet på Rud. Sån jäkla tur att min arbetskollega ville hyra ut sin lägenhet till mig, för det har inte varit lätt att få tag på boende i Karlstad. 
 
 
 
Nollningen var över och den var lyckad för klassen var en tajt grupp som höll ihop hela dagarna i skolan. Vi hade visuellt tänkande och fick sitta och rita 7 timmar om dagen, jag kände mig som i himlen. Jag gjorde ett uppskattat >>inlägg<< om en vanlig dag i Karlstad.
 
 
Jag började även utforska skogen kring Rud men längtade mycket hem till skogen i Dalarna, som jag skyndade mig ut i de helgerna jag var hem. 
 
 
October
 
October var fullproppat med händelser! Jag började på bågskyttet, det var Halloween och Sofie var på besök. Även mamma kom på snabbvisit och Karin och Bonnie var hos mig en helg.
 
 
Jag var även hem en helg där jag hann med lika mycket som det fanns timmar på dygnen. Fredrik tog denna bilden som jag föll för. 
 
 
Samtidigt närmade sig vår första tenta och vi pluggade ihop många timmar i skolan. Dock smet jag ofta när solen visade sig och hittade fler och fler vackra platser kring Rud. 
 
 
November
 
Jag var verkligen igång med löpningen och yogan, började även följa med Olivia och Maria till Sats och det var helt fantastiskt att känna hur bra kroppen mådde. 
 
Fredrik anlände med min pilbåge, symaskinen och en ny datorskärm! Det var som julafton eftersom familjen var samlad i form av Mamma och Anton. Vi hade sy - och myshelg!
 
 
Resten av månaden var en lång uppladdning inför julen då första snön anlände och jag pyntade överallt!
 
 
 
December
 
Det känns lite konstigt att titta tillbaka på december eftersom det just var.
 
I skolan började vi alla inse att vi inte pluggat så mycket som vi borde, och vägde upp det med julmys och torsdagsfester. Sen var det plötsligt dags att säga hejdå tillvarann och märka hur fort det har gått och hur närma vi kommit varandra. 
 
 
Hemma har det varit ett enda långt julfirande, men det kan inte bli för mycket glögg, lussekatter eller skinka. Man kan heller inte få för få granar eller för många timmar i skogen ;)
 
 
Det är så spännande för det händer så mycket varje år, jag har bytt boende, jobb, rest eller flyttat.
2015 har utmärkt sig som året då jag tillslut beslöt mig för vad jag ska plugga, och flyttade iväg för att göra det!
 
Jag vill önska er alla ett Gott Nytt År, och stort Tack till alla er som har följt mig detta året.