Amanda

Det bidde en räv!
Den hittills roligaste uppgiften har vi haft i Konstruktionsteknik, vi skulle designa ett handtag till ett givet knivblad. Att sitta och skissa på olika idéer, måla, arbeta i lera och sedan sitta och skapa i datorn har inte riktigt känts som plugg, mera hobby. Så tänk om jag i framtiden kan få jobba med något liknande. 
 
Självklart har inte allt gått smidigt, svurit ordentligt när det inte blivit exakt de formerna jag velat i Creo och vissa lösningar har jag kompromissat. Men jag måste erkänna att jag är överraskad av resultet och jag har lärt mig så mycket!  Och snart får jag hålla i den, på riktigt, eftersom den kommer skrivas ut på en 3D skrivare i skolan.
 
 
Klart det blev skogen, vad annars liksom ;) Här ovan är min bild från den regniga skogsturen i lördags, så roligt att få skapa hela vägen från min idé till att smälta ihop dem till en trovärdig bild i verkligheten. Nu vill jag göra fler sådana projekt att lägga in i portfolion, men det får bli på hobbytid för nu har vi inte cad de närmaste två läsperioderna...