Amanda

Amanda + Universitetet = Sant
Fotograf Emelie Langer
 
Jag kommer i fortsättningen vara Studentblogg för Karlstads Universitet! Tjoho!
Jag var idag på möte med universitetets kommnikatörer och fick beröm för både utseende, innehåll och snygga bilder. Det känns så otroligt bra att bli sedd och få creed för sitt arbete här på bloggen, speciellt av personer som jobbat med det. Att jag ska bli presenterad via universitetet känns så kul och vilken otrolig motivation till att blogga mer och speciellt om utbildningen! 
Det känns även som en bra tid att bloggen ska få följa mitt just nu rätt fullsmockade liv på utbildningen. Det är många små projekt pågående på olika håll men allt känns kul och varje gång jag lägger mig ner för att somna dyker nya idéer upp. Som igår kväll spelade hjärnan upp hur jag skulle hålla ett föreningsmöte, med allt från innehåll, uttryckssätt och presentationsteknik...
...okej det kanske blir lite mycket ibland. Men för att koppla av och koppla bort har jag ju dansen, som ikväll, socialdans på ett mysigt café på Haga! 
 
P.s Nu finns en mini-intervju med mig på föreningenIDIOTs instagram, under veckan kommer även resten av styrelsen presenteras om ni är nyfikna!