Amanda

Mel <3

Min söt unge!

Testade att rida lektion med henne i måndags. Grannen har ridskola så de är perfekt att rida dit :) dock på "stora vägen", så bilar och nån lastbil då och då. Som tur är Melodi inte särsklit rädd, sist kollade hon mer på snöhögen på sidan av vägen när än på bilen som körde förbi ;)

Det var då evigheter sen jag red lektion och år sedan melodi gjored det. Men hon överraskade positivt, var jätte pigg och verjade tycke de va kul! Jämfört med hur det har varit förut. Höll nästan tempot med de gigantiska hästarna som var med ;) Yvonne tyckte hon såg fräsch ut och jag håller med :) sen när vi skulle galoppera var de ju bocksprång, stegra, hoppa sidan och lite så men satt kvar så var bara lite extra krydda till det hela. Och andra varvet gick jätte bra!

 

Tyvärr hinner jag inte rida mer än typ en gång i veckan, och hon skulle verkligen må bra av att komma ut lite mer. Så funderar på en medryttare. Hon är ju en b-ponny men ganska stor, fast man kan ju inte vara för stor och lång. Sen behöver man vara lite envis för hon testar, väldigt mkt vissa dagar. Så om nån vill, eller vet nån som vill, tipsa! :D