Amanda

ridtur i en annan värld
Legolas instantly recognises the race of the horse, exclaiming that it is "of the Mearas".
Med vinden i håret och solen i ryggen, flygande förbi åkrarna i full galopp, tog jag och Melodi oss fram. Men just då var vi Gandalf och Shadowfax. Hur nördigt den än må låta, så var det fantastiskt. 
Jag har alltid varit lite rädd för fart, konsekvenserna och smärtan ligger närmare än glädjen och nyfikenheten. Samma sak gäller i galopp, båda våra hästar är lite oberäkneliga och jag har åkt av många gånger. Detta gör att jag inte har total tillit och trygghet på hästryggen i galopp. Med Melodi går känslorna i vågor, jag vet att jag klarar av alla hennes krumsprång och det är fantastisk när vi far fram i full fart, men den lilla rädslan dyker ändå upp. Men jag tror jag har kommit på en teknik för att övervinna den, ge mig in i fantasin. Jag vet inte om det är för att Nya Zeeland har präglat mina tankar, men när jag tänker mig in att jag far fram i Middelearth på väg för att rädda världen, då släpper rädslan och ersätts av pirrande glädje. 
Torsdags tips, mer fantasynördhet åt folket!
botemedel mot klädhögar
Mina krokar som stått på golvet (typ sen vi flyttade in) har äntligen kommit upp på väggen! Detta ska bota klädhögarna, och Fredriks bitterhet på att jag tog "klädstolen" på min sida ;-) 
Dock blev det ju så snyggt inredningsmässigt att jag har lite svårt att ha Fredrik stora mörka kläder hängande där, jag får smita in dem i garderoben när jag vill ha det som finast. Hoppas det finns lite inredningsmänniskor som känner för mig och att ni inte bara tycker jag är knäpp ;-) Men det stora plusset nu är att det är lättare att dammsuga!
Nu tar jag semester resten av veckan! (Istället för nästa vecka) Få lite soltimmar är min plan!
Golden & White
Mitt senaste köp (förutom all denna mat som går åt!) är dessa läckerbitar. Jag älskar dem och på någovis ger det otrolig inspiration till att sätta resten av outfiten på morgonen. 
De kommer från DinSko och hittades på rea för 199:-. 
Jag var tvungen att ta en tupplur efter jobbet, mitt hektiska jagande efter sommar är nog inte det bästa sättet att ta vara på den. Men samtidigt har jag hela hösten på mig att sitta inne och uggla...svårt..