Amanda

En solig dag!
Solen kom på besök. Och gud va den gör allt härligt! Jag lapade sol hela dagen och fortsatte sen till volleybollplanen.  Lite blött men åh va vi hade abstinens efter spelet! Vi avrundade det hela med filmkväll och en stor godispåse ;)
Buddy var med på sista delen, bild från Källslätten. 
krafter från skyn
Nyss satt jag ute och stekte i solen på balkongen, förundrade de mäktiga molnen som rullade in från Borlänge och räknade matte. Tre sekunder senare öppnar sig portarna, tilräckligt så jag nu får skriva på bubbligt papper i kollegeblocket. Så nu sitter jag iställer vid fönstret och kan höra hur åskar rullar mot bergen. Regnet varade bara ca tio minuter, men jag tror inte att solen kommer hitta ut igen idag. Men kan alltid hoppas den besöker mig när jag på eftermiddagen har en fotografering! 
 
 
Sagornasland
Min far visade mig idag Jätturn. En sagolik plats, inte bara för att den var vacker, utan för det andades sagor. Trollen, skogsråt och alla de små väsen som finns i sagorna hörde verkligen hemma där.
Med hjälp av ekan på plats kunde vi ta oss ut för att titta närmare på den spegelblanka tjärnen, näckrosorna och grottan. Ja självklart finns det höga klippor med en grotta i. Det hela var som rakt ur en John Bauer illustration. Jag kände mig verkligen helt hemma.