Amanda

Vad som behövs just nu
Okej folks, jag behöver träna. Det är så uttjatat att säga det, men jag måste komma igång. I helgen var jag hemma och red då Melodi. Visst det är muskler jag inte använder så ofta men hjälp vilket träningsvärk jag fick, veckorna innan fick jag träningsvärk av att cykla till skolan...något är inte rätt. 
Jag har alltid varit bortskämd med att ha en stark och frisk kropp, tackvare fri motion på gården och arbetet med hästarna. Men nu bor jag inte där längre. Istället har jag minst åtta timmar i skolan och sen tid i lägenheten, det ger inga muskler även om trapporna i 21:an är dryga som f*n. Plus att träningen behövs för att klara av att bibehålla fokuset när jag pluggar. Så om det är en löptur i skogen, styrkeyoga på mattan eller en tur till gymmet spelar ingen roll, det måste ha en självklar plats i vardagen. 
 
Kanske det hjälper att skriva det här. Hoppas det. 
 
Foto Madelene Johansson
Lite då, nu och i framtiden
Det bästa som finns är när ens bilder kommer till användning. Som nu när Maria ska byta lägenhet och vi ju faktiskt har haft en liten photoshot hemma hos henne för några månader sen. Så kul att få plocka fram dem igen, redigera klart dem och sen se att de kan hjälpa henne en liten bit på vägen! 
 
 
 
Maria är grym på inredning, hon har blicken för det, och ser till att det blir perfekt ner till minsta detalj ;)
 
Jag ska snart iväg på SI möte, som jag leder en gång i veckan. Jag är studiestöd åt ettor som läser Matematik för ingenjörer I. Går igenom lite uppgiter, svarar på frågor och försöker ge alla tips jag kan.  Det är verkligen så roligt när jag kan hjälpa till, när det jag säger gör skillnad och man ser "aha"-blicken. På något sätt vill jag arbeta med det i framtiden, hjälpa och lära ut. 
En sista gång i Starbäcksbo
Det var härligt att komma ut. Ut från skogen som omgiver Karlstad. Ut så man får känna luften över åkrarna och se det böljande landskapet som visar att den magnifika hösten har börjat.
På lördagen åkte vi till Huset och jag fick inte bara hänga med familjen, utan även göra något jobb som känns nyttigt och ger resultat. Det är få saker som får psyket att må så bra som riktigt kroppsarbete. 
 
 
 
 
 
Om någon vecka så plockas hela stommen ner. Så då har min syster helt plötsligt ett hus på hög, för att bli upp byggt på någon fin tomt i kvällssolen. 
Vill ni se hur Huset såg ut innan nerplockning finns det HÄR inlägget och syrrans instagram @husflytten.