Amanda

På äventyr!
Jag, Bonnie och Karin har varit i skogen, och det blev ett riktigt äventyr mellan lavarna och vindlande stigar i träden! 
Jag fick lära mig ett och annat nytt om lavar och titta riktigt närma på dem! :) 
Kliva ut genom fönstret & hamna i Lothlorien
- 29 December 2014 - 
Precis bakom huset fanns en "Walk". Det är väldigt populärt att underhålla stigar i "bushen" och visa upp flera sorters träd, växter och natur. Det tog ett tag innan jag förstod hur stor den var, och magiskt vacker! Det var som att ha Lothlorien utanför fönstret! 
Suck, åh vill tillbaka till skogarna. Det var ett annat ljus i dem på något sätt. 
Hela resan var väldigt påverkad av Sagan om Ringen och besöket till Hobbiton blandat med den lantliga känslan hade vid det här laget i resan fått mina små kugghjul att arbeta ordentligt. Jag hittade en dröm om att ordna en redig Bilbo-fest. och jag har inte glömt den än Fredrik! Någon sommar ska vi alla festa till soluppgången under ett stort fest-träd <3 
zombie med besök
Min hjärna är stekt. Nog lättaste sättet att beskriva det. På förmiddagen skrev jag min första tenta och har aldrig suttit så länge med ett prov tidigare, även om den sista timmen inte gav mig nåt, dumma uppgift. Så otroligt frustrerande när jag vet att vi har gått igenom exakt en liknande uppgift på tavlan och jag minns hur hon inledde den...men sen är det blankt. Förhoppningsvis har jag skrapat ihop poäng på resten av uppgifterna! 
Efter tentan mötte Bonnie och Karin upp mig för lunch, jag följde med/ledde dem som en zombie genom skolan och sen runt en sväng på stan. Hade svårt att släppa tanken på sängen och fick tillslut en powernap. Mamma pratade om att man kunde bli "tentahög" för att all stress släpper, men känner mig som en punkterad ballong haha. Bli nog bättre imorn när jag fått sova och vi ska på utflykt till ett naturreservat! Äntligen någon som längtar ut i skogen lika mycket som jag och kan få mina vyer att sträcka sig längre än vad jag kan gå ^^