Amanda

Då kommer alla sakerna på en och samma gång
Locket har anlänt. Även känt som tentaplugg. Det kräver paus på allt som inte innehåller friläggningar, balkar eller processer. 
Eller...?
CCC vid Klarälven på väg hem igår kväll.
Nah jag är inte så bra på det där maratonplugget, speciellt inte nu när sommaren kommer, så jag har haft besök från Dalarna, varit på campsfest, tränat, spelat volleyboll, tagit goa luncher och dansat.
Men plugget och alla avbrott från plugget med roliga saker gör att jag inte hinner visa er, trots att jag nu har lilla kameran med mig överallt....kanske bli jag trött på tentaplugget snart och laddar över alla bilder, kanske hittar jag moivation till plugget och bara pluggar eller så blir det något helt annat!
Åh sköna maj
Ljusgrönt. Färskt. Nytt. Försommar.
Solen får löven att se ännu grönare ut, om det ens är möjligt. Maj visar sig från sin bästa sidan och jag njuter. Jag cyklar genom landskapet till och från skolan, jag hänger med vänner nere vid vattnet ikvällsolen och steker på balkongen. 
 
 
 
 
 
Igår invigdes volleybollsäsongen då jag hängde på ekonomerna till Sundsta, är så otroligt peppad över att spela mycket i sommar, även om jag är väldigt öm i armarna idag hehe. Men på måndag blir det mer, då med min förening IDIOT, utskottet Lyx i Vardagen arrangerar.
Och idag, ja då börjar flytten. Det blir en utdragen flytt, i etapper ska grejer hem till dalarna här ifrån Rud och sen i augusti går lasset tillbaka (ett mycket mindre ett) då jag flyttar upp till Universitetsområdet. Så märkligt att jag bara har två veckor kvar i den här lägenheten som jag trivs så bra i. 
Jubileumsbankett för Kåren
Karlstads studentkår fyller 50 år iår! Som representant från IDIOT var jag och Ellinor på deras jubileumsbankett i lördags. Det var otroligt bra ordnat och så härligt med de fina lokalerna, goda maten och roliga sällskapet. Bland annat bjöd manskören CMD på ett disneymedley som fick hela lokalen att bli lyriska! 
Vi var på Stadshotellet Elite som har en balkong med en fantastisk utsikt ut över hela Klarälven. Blir så peppad på att luska vad en sittning här skulle kosta för framtida event!
 
Appropå event så ska vi till lördag fixa goodiebags till IoD och Maskin stunderna och får jag ihop det med tid och engagemang vill jag styra en sista sittning/häng till helgen efter, våra kära treor drar ju snart!