Amanda

Lovisa
vackra vackra Lovisa, som nu har tagit körkort! Grattis!
Hela lägenheten är just nu full med liggunderlag, underställ, varma koppen och halvpackade ryggsäckar. Imorgon sticker vi till Fulufjäll! :D
men vad har du på dig!
I förra inlägget skrev jag om världens skönaste underställ. Idag hade Fredrik smygstartat användningen av dem. Jag blev sjukt avundsjuk och skynda mig att rota efter mina. Men allt jag hittade var "mens wear". Lite bestört tittar jag på Fredrik...och visst hade han mina dambyxor i strl 36 på sig, som dessutom satt som en smäck! 
Utöver klädbyte så har vi hämtat triangia och kompass (vad mer behövs liksom). Jag har skött stallet och så har vi gått en promenad i skymningen, med kantareller som belöning. 
 
 
det närmar sig
Idag har jag, Fredrik och Sofie varit och rustat oss för fjällen. Skönaste understället jag någonsin provat följde med hem tillsammans med skor till Fredrik och en stor blandning mat. Undra vad kassören tänkte om blandningen mjukost, choklad, nyponsoppa och massa nötter ;) Imorgon ska jag försöka boka stuga och förhoppningsvis vara säker på att vi inte behöver ta med tältet! Jag är så taggad för detta och håller väderprognosen i sig kommer energin vara på topp!