Amanda

En solig omelett
Det är två veckor kvar till tentorna. Helt sjukt. Långa dagar ska nu stå på schemat och jag hoppas därför att sommarvärmen väntar lite på sig, hur ska jag annars klara av att spendera timmarna inne istället för att spela volleyboll? Men solen får komma tillbaka, som den idag gjorde på eftermiddagen, den energin behövs. 
 
 
Nu kommer snart Krille för lite intervjuprepp och mat! Jag fick mormorsfeeling (kanske för att mamma var på besök en sväng?) och gjorde omelett med spenatstuvning, spänd på resultet, men hunger är ju bästa kryddan och den har jag mycket av. 
 
Vad lagar ni för mat idag? :) 
urladdning och uppladdning inför sommaren
Utanför tar hela vårlandskapet en hård dusch till ljudet av den dova men kraftiga åskan som nu hörs direkt i anslutning till blixten. Igår satt jag liten men fascinerad och tittade på blixten och skakades av åskan på balkongen, senare väckte den mig mitt i natten. 
 
 
 
Jag skulle behöva en liknande urladdning. Stressen inför tentorna byggs på tillsammans med alla idéer och saker som vill göras eller planeras när sommaren närmar sig. Jag vill verkligen umgås och njuta av Karlstad innan jag åker hem, samtidigt känns det som att energin bara räcker till att hålla ihop mig och kämpa för ett godkänt på tentorna. Kanske energin kommer tillbaka när lågtrycket lämnar oss, om inte så är det några få veckor kvar bara. 
 
Idag hade vi ett av de sista styrelsemötena innan sommaren och efter det utvärderade vi kurserna med programledarna. Imorgon ska jag och Krille sätta oss och förbereda frågor eftersom vi ska vara med och intervjua ansökande till platsen som dekan. Alltså cheferna direkt under rektor på vårt Universitet. Allt är väldigt lärorikt, och tidskrävande, men det ena kommer ju aldrig utan det andra :)  
Samlar tankarna med pilbågen i hand
Ensam i skogen med solen som tittar fram ibland, där får jag helt släppa omvärlden och bara fousera på pilbågen och kameran.
 
 
 
 
 
 
Jag var ut igår, de har en så fin fältslinga i skogen som är riktigt vacker. Och väldigt roligt att variera avstånd och höjdskillnad på målen, lite mera utmaning och "känslan" sätts på prov. När jag nu skjuter oftare blir nya (egna) pilar och ett koger högre prioriterade, iallafall i tanken, får se när det blir handling också!
 
Nu ska jag återvända till soffan, vi hade en grymt rolig kväll igår när det var stor fest över hela campus, men blev inte så mycket sömn så de planer jag hade för dagen är inställda. Mina tankar idag är att jag har festat tillräckligt för några veckor framöver hehe.