Amanda

Fotboll med Bamse
Sport. Idrott. Fotboll. Fy fan vad kul det är! 
 
 
Jag och Olivia hängde ikväll på studentföreningen Bamses tid i hallen och spelade fotboll med 13 andra ingenjörer, bara grabbar såklart. Jag har ju bortsett från två terminer i fyran, aldrig spelat fotboll annat än på skoj eller på idrotten. Så var väl lite nervös att man inte skulla platsa eller göra bort sig. Och klart det märktes att jag inte fick passningar lika frekvent som övriga. Men det gör inget, för jag har verkligen ingen aning vad jag ska göra med bollen när jag väl får den utan brukar hålla mig till att snabbt passa vidare. Vad jag kan är att ligga på och störa, för tycker jag kan läsa spelet bra och första 30 sek har jag krut i benen. Sen överraskade jag mig själv med bra skott mot mål och sätta de flesta passningarna, så mot slutet blev jag betrodd med lite fler passningar ;) 
Så otroligt kul men jag blev totalt utpumpad. Vi körde 3 min matcher och jag märkte tydligt redan efter första matchen hur jag behövde adrenalinet för att balansmässigt hålla mig på benen haha. Även om det inte helt lyckades och jag nu har några krubbsår efter jag gjorde sälen. 
 
Träningen rullar på bra nu, bra kombination av gym, dans, skog, yoga och nu detta. Så snälla snälla, kan jag få vara frisk fram till jul iallafall?