Amanda

Jag har hela dagen på mig, alltså bli ingenting gjort, känner ni igen er?
Snart är det dags för dagens event på nollningen men innan dess har jag bara varit hemma och gjort ingenting. Fast det stämmer ju inte, jag har ju gjort något hela tiden, handlat, lagat mat, läst, planerat, diskat, promenerat. Betydelsen bakom "inte gjorts något" är ju egentligen; jag har inte presterat något idag. Jo jag har beställt lite kurslitteratur och att det står matlådor i kylen kan faktsitk platsa på min lista över prestationer. Men helst skulle jag inte vilja ha den där listan alls. Jag vill inte konstant dömma mig själv efter hur många eller stora saker som står på den listan. För skulle jag sätta mig ner och tänka på vad jag vill fylla livet med och vad "leva livet" betyder för mig, ja då skulle det inte alls vara samma saker som på prestations listan. 
Jag vill bryta min vana. Jag vill uppskattade det lilla och det stora, men framförallt göra saker för det känns bra. Och ha tillräckligt med upmärksamhet kvar på allt det där som inte är prestationer för att uppleva att det känns bra, när jag gör det.
Går det att skjuta över mina prioriteringar? Så att ligga och läsa i sängen känns precis lika viktigt som att söka bostadsbidrag?
 
Hjulet känns inte längre riktigt lika platt, men jag vill inte luras att tro att allt är bra och det bara är att köra på nu. Tror flytten och nollningen skickat in lite extra luft, men för en fungerande termin behövs ändå det där bytet och lagningen, lite förändringar i mitt beteende. 
#1 - Elin

Älskar din tröja!!

Svar: Tack! Så hräligt med lite färg till hösten! Tror den kommer från Cubus :)
Amanda