Amanda

Smita från tentaplugget med bra samvete?
Tentaplugget har börjat på riktigt nu, eller det bör ha gjort det, det är en vecka kvar till första tentan. Men vad gör jag? Jo sitter hemma och pysslar med styrelseuppdrag, det är nämligen mycket roligare än tentaplugg.
Vi har haft vårt tredje styrelsemöte som ny styrelse och det finns så mycket att diskutera, planera och utveckla. Under våren börjar alla vakna till och med värmen kommer även suget efter att göra saker med föreningen, så vi har fullt upp! Framför oss har vi gemensamma pluggkvällar, biomyskvällar, lunchföreläsningar, Tentafester, sittningar och säkert mycket mer eftersom idérikedomen är stor! 
 
Så vad har just jag och pyssla med just nu? Jo maila föreläsare, anmäla mig och vår webansvarige till kårens Jubileumsbankett (vilket var tillräckligt med anledning till att beställa hem en ny klänning hehe), söka pengar från Kåren till en planerad kväll ihop med dem som läser Maskinteknik, gå på möte angående sektioner och hjäpa till att fixa märken för beställning. Föreningsmässan närmar sig och där säljer alla föreningar de snygga märkena som pryder alla byxor/overaller. Vi behöver fylla på förrådet men har även slagit på stort och skickat efter ett helt nytt märke! Ska bli kul och se om det blir populärt. Håll utkik!